هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان
هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان

جبنش دانشجویی یک ضرورت است

جبنش دانشجویی یک ضرورت است    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۸:۳۰ AM


مطالبه نظارت بر نهادهای پیگیری کننده و اعلام نتایج دستاوردهای سیاسی و اقتصادی در پسابرجام رسالت جنبش های دانشجویی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد امین سلیمی یکی از اعضای جنبش عدالت  خواه دانشجویی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر یکی از مهمترین  وظایف جنبش های دانشجویی را پیگیری و مطالبه  عملیاتی نتایج و دستاوردهای سیاسی و اقتصادی برجام و انتقال بی پرده آنها  به مردم  عنوان کرد .

در شرایط بعد از برجام  دیگر برجام اهمیتی ندارد


مجتبی رئیسی  دیگر عضو جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت : در شرایط بعد از برجام  دیگر برجام اهمیتی ندارد چون اصل انقلاب در خطر است .


وی ادامه داد : آمریکاییها می خواهند انقلاب اسلامی تقلبی بسازند  و اینجا دانشجویان می توانند  خط شکن باشند  .

جنبش دانشجویی یک التزام است


علیرضا احمدی عضو دیگر این جنبش گفت : جنبش دانشجویی یک التزام است  .


محمد امین سلیمی با بیان اینکه دانشجویان در دوره های مختلف انقلاب بسیار  تاثیر گذار بوده اند


گفت : سطح دانشجویان  نسبت به گذشته  بالاتر رفته است و ظرفیت و تاثیر گذاری بیشتری دارد ، دانشجویان می توانند با رصد هوشمندانه ، نقد حکیمانه  و  منصفانه  به اهداف واهی خود نزدیکتر شوند .


محمد حسین  قائد شرف نماینده دفتر تحکیم وحدت  گفت : این درست است که رصد و بینش دانشجویان فعلی بالاتر از دانشجویان سال 57 است اما اثر گذاری آنها کمتر است زیرا نگاه به دانشجویان حتی در خانه هایشان هم  نگاهی عالمانه نیست و دلیل آن این است که تعداد دانشجویان زیاد شده  اما بر شمار دانشجویان بیکار و بی ا عتبار هم افزوده شده است  .


علیرضا احمدی گفت : با گذشته سه دهه از انقلاب رفاه دانشجویان بیشتر شده است اما  این رفاه در جایی نادرست  رخنه کرده است .

 مخالفت با استکبار داخلی کم رنگ تر از استکبار خارجی


مجتبی رئیسی  ادامه داد : مخالفت با استکبار برای دانشجویان  درست تعریف نشده است  زیرا مخالفت با استکبار داخلی کم رنگ تر از استکبار خارجی است و بیانیه های امروزی حرف مردم  نیست به این خاطر است  که دانشجویان بی اعتبار شده اند .


محمد امین سلیمی در ادامه افزود : برنامه مناسبی برای تولید و تربیت دانشجویان  نخبه  وجود ندارد  و به این دلیل است که دانشجویان  در جنبش هایشان با علم وآگاهی کمتر، از مطالبات مردمی عقب می مانند زیرا  ابزارهای مناسبی  برای شناسایی حساسیت های و مطالبات مردمی وجود ندارد .


قائد شرف با بیان اینکه  در حوزه عمل ضعیف تر از حوزه حرف و بیانیه ها  هستیم  گفت : وقتی که دانشجویان با بی اطلاعی اقدام به انتشار بیانیه های غیر همسو با مطالبات مردم می کنند  طبیعی است که  منطقی برای وصول و تحقق مطالبات و نیازمندیهای مردم هم وجود ندارد .


علیرضا احمدی گفت : بعد از گذشت 37 سال از انقلاب می بینیم مطالبات دانشجویان در جنبش هایشان  درد مردم نیست  بلکه آرمانهای سیاسی و اقتصادی است که  رسیدگی به آنها  وظیفه سیاستمداران جامعه است نه دانشجویانی که  از مردم هستند .


وی گفت : اگر بدنه اجتماعی در  جنبش های دانشجویی وجود نداشته باشد  کارهای حق هم ناحق جلوه می کند و اینگونه است که مستضعف تبدیل به آسیب پذیر می شود .

برجام دروازه نفوذ نیست برجام  نتیجه نفوذ است


وی ادامه داد : در شرایط پسا برجام  باید با این دید به اوضاع نگاه کنیم که  برجام دروازه نفوذ نیست برجام  نتیجه نفوذ است .

----------------------
جزئیات دستگیری عوامل نفوذ در رسانه ها    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۹:۱۳ AM


کارشناس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما جزئیات دستگیری برخی عوامل نفوذ در رسانه ها را تشریح کرد.


مجموعه ای از مجرب ترین فعالان  رسانه ای اپوزیسیون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ، آقای عاصف در ارتباط تلفنی با این برنامه  گفت: در این پرونده مجموعه ای از مجرب ترین فعالان  رسانه ای اپوزیسیون  خارجی و داخلی در یک  فرآیند  پیچیده و هرمی چند لایه با شبکه سازی از خبرنگاران  داخلی در راستای ادراک سازی تلاش می کردند.

تلاش برای جذب مجموعه ای از روزنامه نگاران و فعالان  رسانه ای

وی با بیان  اینکه نکته مهم  این پرونده ادراک سازی و اولویت سازی برای افکار عمومی است  ادامه داد : آنها  تلاش کردند در داخل ایران مجموعه ای از روزنامه نگاران  و فعالان  رسانه ای را جذب کنند .

- ویژگی های خاص این پرونده

- تزریق پول های خارجی

عاصف با اشاره به  اینکه این پرونده  ویژگی های خاصی داشت  افزود : آنها عناصر و ساختار به ظاهر پیچیده  و غیر قابل  شکستی را برای خود ایجاد  کرده بودند  زیرا کاملاً نکات حفاظتی را رعایت می کردند و  پوشش مختلف  و نام های مستعار متعددی را برای خود  ایجاد کرده بودند  .

وی اضافه کرد : مبالغ و پول هایی از خارج از کشور برای این افراد از طریق صرافی ها ، عناصر محدود و برخی افراد خاص برای این افراد  تزریق می شد .

ایجاد شبکه های سازماندهی شده در ایران

عاصف ادامه داد : آنها تلاش می کردند  که توسط نظریه پردازان امنیتی سرویس های اطلاعاتی غرب  این شبکه را برای ادراک سازی افکار عمومی و تشکیل شبکه های سازماندهی شده  در داخل کشور ایجاد کنند .

ردپای سرویس های جاسوسی امریکایی - اروپایی

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود : این فرایند با طراحی و بودجه ریزی پنهان ازطریق سرویس های جاسوسی آمریکا  وهدایت  سیاسی و دیپلماتیک  انگلستان  انجام می شد .

عاصف با اشاره به اینکه آنها در کار رسانه ای مهارت بالایی داشتند، گفت : آنها با تمرکز  ، هماهنگی و پشتیبانی اطلاعاتی و دیپلماتیک برخی از کشورهای اروپایی با محوریت هلند و از طریق  بنیادهای وابسته به وزارت  های امور خارجه هلند ، انگلستان  و سوئد برای شبکه  سازی در داخل ایران و جذب برخی از نخبگان  رسانه ای تلاش کردند.

وی افزود : این نکته قابل توجه است  که آنها برخی از جوانان  جویای نام  و برخی از عناصر رسانه ای که تلاش می کردند  به کشور خدمت کنند  با فرایند  بسیار پیچیده ای به استخدام  خود درآوردند  .

عاصف ادامه داد : آنها تلاش کردند  با صرف هزینه های هنگفت  این نیروهای متخصص را  در داخل کشور با هماهنگی های سیاسی سنگین  و سازماندهی اپوزیسیون  رسانه ای که  در داخل کشور در گذشته  فعال بودند و اکنون به خارج از کشور رفته اند  و علیه جمهوری اسلامی  ایران فعالیت می کنند ، سازماندهی کنند .

فعالیت هرمی این شبکه

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره  سرشاخه های این پرونده   گفت : این شبکه  بیشتر به صورت  هرمی فعالیت  می کرد و عناصر آن به یک  سرشبکه  وصل بودند  و از ارتباطات  یکدیگر  هم هیچ اطلاعی نداشتند  .

قلم فروشی  و مزدوری

عاصف ادامه داد : نکته قابل توجه  در این عناصر ، قلم فروشی  و مزدوری  بود یعنی عناصر به راحتی با تطمیع و دریافت مبالغ هنگفت  قلم خود را  فروخته بودند  و  مطلب علیه  کشور و منافع ملی  و ارزش های انقلاب اسلامی با دستور و  هدایت سرویس های خارجی منتشر می کردند .

آلوده کردن  برخی از نشریات  داخلی

وی با بیان اینکه  یکی از کارهای این شبکه  در داخل  کشور ، آلوده کردن  برخی  از نشریات  داخلی  بود افزود : آنها  تلاش کردند برخی از خبرنگاران ، مدیران و مسئولان  روزنامه های داخلی  را به صورت کاملاً هوشمند  در اختیار بگیرند  و بیشتر تیترها و  برخی  مقالات  را به صورت  همسو و مشترک منتشر کنند و در برخی موارد  فشار بر دولت  ایجاد کنند .

عاصف اضافه کرد  : شاید  برخی از کار خود آگاه نبودند اما  این کار را انجام  می دادند  و حتی هجمه  علیه برخی نهادها  را در دستور کار خود داشتند.

وی گفت : بزک کردن  چهره آمریکا  ، جریان سازی  جعلی حقوق بشری و زمینه سازی برای حضور رسمی آمریکایی ها  در ایران ، برخی محورهای  فعالیت آنها  برای ادراک سازی  افکار عمومی بود .

2 سال کار مستقیم روی این شبکه

عاصف با تاکید بر اینکه این شبکه ، گسترده است  افزود : حدود  دو سال است بر روی  این شبکه  بصورت مستقیم  کار می کنیم و کشف و دستگیری عوامل آن حاصل تلاش دو ساله همکاران مان است  .

هدایت  افکار عمومی داخلی و تغییر سبک زندگی، دستور کار شبکه

وی  گفت : آنها در این شبکه هدایت  افکار عمومی داخلی و تغییر  سبک زندگی را در دستور کار خود داشتند .

کارشناس سازمان اطلاعات  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود : روزنامه نگاران  فراری ، شبکه ای را در خارج از کشور طراحی و تلاش کردند  برخی از روزنامه نگاران  جوان را بافریب و وعده های توخالی جذب کنند  تا  از آنها اطلاعات خارج کنند و برخی اقدامات  خرابکارانه  انجام دهند .

عاصف با بیان اینکه  برخی از آنها  را شناسایی کردیم  گفت : برخی از موسساتی که مستقیما در این زمینه فعالیت  می کردند و عناصر آنها کاملاً شناسایی شدند .

وی افزود : اقدامات  بعدی و جزئیات  فعالیت ا ین شبکه ها  در دستگاه قضایی  برای افکار عمومی ارائه خواهد شد .

 مقدم فر: براندازی نظام؛ هدف نهایی نفوذ دشمن

کارشناس مسایل فرهنگی و رسانه ای گفت: هدف نهایی نفوذ دشمن، براندازی نظام است.

حمیدرضا مقدم فر با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما درباره  عرصه نفوذ گفت : با رویکرد  تاریخی و نگاه  به عقب، بیشتر نفوذها ، امنیتی بوده است  اما امروز با اشکال جدید نفوذ  مواجه هستیم.

وی با اشاره به  اشکال نفوذ از جمله نفوذ سیاسی ، فرهنگی و  اقتصادی افزود : مهمترین  عرصه  نفوذ، فرهنگی و سیاسی است  ضمن اینکه  نفود امنیتی همواره بسیار مهم  بوده است.

مقدم فر با بیان اینکه ایجاد فضایی که ادراکات و کانون ذهن را تغییر دهد،  نفوذ است ادامه داد : عناصری  هستند که  تفکر غرب گرا دارند و به نوعی آمریکا را بدون اتصال به آنها نمایندگی می کنند و در عرصه های مختلف  تصمیم سازی ، تصمیم گیری  و فضا سازی فکری بین  مردم و مسئولان فعالند.

وی افزود : افرادی وجود دارند که در انقلاب سوابق خوبی داشتند  اما استحاله  شده  و تغییر  هویت داده اند  اما اعلام نمی کنند  که  هویت آنها تغییر یافته  است و هنوز بر کرسی سوابق خوب خود سوارند  و آن را یدک می کشند و همه به عنوان  آن سوابق  آنها را می شناسند  اما آنها کاملا با سوابق خود فاصله گرفته  و آدم های دیگری شده اند.

کارشناس مسایل  فرهنگی و رسانه ای ادامه داد : آنها خط نفوذ یعنی چیزی شبیه نفاق را پیگیری می کنند.

مقدم فر گفت : برای مثال در تحریف مکتب امام با کسانی مواجه هستیم که سوابق خوبی با انقلاب و امام (ره)  دارند اما امروز از نظر فکری هیچ  نسبتی  با امام  ندارند.

وی  با بیان اینکه  این افراد خطرناک ترین و مهمترین عوامل هستند افزود : در عرصه نفوذ پنهان عواملی یارگیری می کنند و سازمان های هوشمندی مانند سازمان  اطلاعات سپاه  با دقت  سرشاخه ها  را  کشف و  دستگیر می کند.

مقدم فر اضافه کرد : نفوذ ربطی به  جناج بندی و دسته بندی ندارد بلکه  یک  موضوع ملی است  و آمریکایی ها از نفوذ  به عنوان  راهبرد جدید  استفاده  می کنند.

وی با بیان اینکه آمریکا همان  دشمن است  و همان خصومتهای قبلی را  دارد  گفت :  پس از مذاکرات هسته ای  با این نفوذ مواجه هستیم.

مقدم فر افزود : در این نوع نفوذ سعی  می کنند که در مسئولان  نظام و دستگاه های محاسباتی آنان و در نظام فکری نخبگان تغییر ایجاد کنند.

کارشناس مسائل فرهنگی و رسانه ای گفت : رسانه ها در این میدان بیشترین نقش را  هم برای مردم  و هم برای نخبگان دارند.

وی با بیان اینکه  نفوذ یک موضوع  ملی است گفت : عرصه نفوذ ، یک عرصه  رخنه و  ورود دشمن در این عرصه مانند  تجاوز نظامی  به حوزه ملی ما و پیچیده  و پنهان است که هضم  آن  دشوار است  و نیاز به بصیرت دارد .

مقدم فر با تاکید بر اینکه  همه مسئولان  باید در این باره دغدغه داشته باشند  افزود : مسئولان  حوزه رسانه ها  هم باید  به هوش  باشند  و اجازه ندهند دشمن  به راحتی در رسانه های ما نفوذ کند .

وی گفت : هر چیزی از جمله نمادهای نفوذ فرهنگی دشمن مانند مک دونالد و کی اف سی می تواند  نفوذ را  تداعی کند .

این کارشناس رسانه ای افزود : دشمن حتی از قدم زدن وزیر خارجه ما با وزیر خارجه  آمریکا سوء استفاده و به نوعی آن را طراحی می کند و برای  پوشش آن  همه خبرنگاران را جمع  می کند  و می خواهد با این  کار پشیمانی و پس رفت ما را  نشان دهد .

مقدم فر گفت  : قطعاً در حوزه دیپلماسی  و وزارت خارجه ما برنامه ای برای مواجهه یا ارتباط تلفنی نبود اما  آنها  طراحی کردند  و سعی می کنند از آن بهره برداری کنند .

وی افزود : ما  به تولید ادبیات  و محتوا  هم برای عرصه های نخبگی و هم عمومی نیاز داریم .

مقدم فر گفت :  دل آمریکا  در این نفوذ  برای ما نسوخته است  بلکه او دشمن ماست.

وی ادامه داد: آمریکا  هزینه  می کند و یگان های سایبری  خود را بسیج  می کند تا از این فضای پس از برجام  استفاده کند  و همچنین  بورسیه های تحصیلی  به جوان های ما می دهد .

مقدم فر اضافه کرد : ما مخالف  بورسیه  نیستیم اما باید خودمان  به صورت هدفمند  برای کسب دانش علمی برویم نه اینکه آنها طراحی کنند.

این کارشناس مسایل فرهنگی و رسانه ای در پایان سخنان خود با اشاره به مراسم 13 آبان امسال گفت: این مراسم باید متفاوت از سال های پیش برگزار شود.

وی افزود: جوانان ما باید با حضور در این مراسم در سراسر کشور با شعار خود که شعور و ادراک فراوانی پشت آن است این پیام را بدهند که اجازه نفوذ دشمنان را در کشور نمی دهیم.
----------------------
پایان بی‌نتیجه نشست گفتگوهای ملی لبنان    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۸:۴۲ AM


نشست گفتگوهای ملی لبنان درباره انتخابات ریاست جمهوری بی نتیجه پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، نبیه بری رئیس پارلمان لبنان هفدهم ماه جاری را زمان جدید نشست گفتگوهای ملی تعیین کرد.

گروه های سیاسی لبنانی در نشست دیروز خود نتوانستند درباره معیارهای نامزد انتخابات ریاست جمهوری به توافق برسند.

همچنین در گفتگوهای دیروز به بحران زباله ها پرداخته شد.


عباس الصباغ خبرنگار این شبکه در بیروت در گزارشی در این زمینه افزود: نشست جدید گفتگوهای ملی لبنان در بیروت بدون نتیجه قابل ملاحظه ای پایان یافت.

بحث و گفتگوها درباره نامزد پست ریاست جمهوری ادامه دارد و اختلافات میان گروه های سیاسی در این زمینه پابرجاست.

نیروهای جریان چهارده مارس بر انتخابات یک رئیس جمهور بی طرف تاکید دارند ولی نیروهای هشت مارس می گویند باید رئیس جمهور آینده لبنان به نیروهای مقاومت اطمینان بدهد و نباید در نبرد با اسرائیل و تروریست ها بی طرف باشد. همچنین در حالی که یکصد روز از بحران زباله ها در لبنان می گذرد به این بحران در گفتگوهای دیروز اشاره شد.

گروه های سیاسی تا این لحظه نتوانستند به راه حلی برای پایان دادن به این بحران برسند.

طرف های شرکت کننده در این گفتگوها تاکید می کنند ادامه این گفتگوها می تواند تضمینی برای ثبات لبنان باشد.
----------------------
نقص غیرموجه درخودروهای فولکس واگن/اتهام جدید    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۹:۵۱ AM


شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان روز سه شنبه از کشف « نقص غیر موجه » در سامانه اندازه گیری میزان تولید دی اکسید کربن در حدود ۸۰۰ هزار خودروی دیگر این گروه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از برلین ، فولکس واگن در بیانیه ای اعلام کرد « در تحقیقات داخلی نقص غیر قابل موجه در سامانه اندازه گیری میزان تولید دی اکسید کربن کشف شد.

بر اساس اطلاعاتی که ما داریم این نقص به حدود 800 هزار خودروی فولکس واگن مربوط می شود .»   


 این گروه تاکنون با رسوایی مربوط به نصب نرم افزاری رو به رو بود که میزان آلایندگی هوا را در 11 میلیون خودرو کمتر از میزان واقعی نشان می داد.


فولکس واگن که در 12مدل خودرو می سازد خسارت ناشی از این نقص را حدود دو میلیارد یورو ارزیابی اما تاکید کرد « ایمنی خودروهای این گروه هرگز با مشکل رو به رو نیست .»

همچنین سهام دو شرکت خودروسازی فولکس واگن و پورشه آلمان تحت تاثیر دومین اتهام وارده به فولکس واگن، در ساعات غیر رسمی پیش از شروع بازار بورس کاهش یافت.

امروز همچنین خسارات عظیم و پی در پی ناشی از رسوایی های شرکت فولکس واگن و اینبار اتهام دستکاری فنی در موتورهای دیزلی بزرگ این شرکت بر شاخص کل تالار بورس فرانکفورت تاثیر منفی گذاشت.

با وجودی که مدیران فعلی این شرکت، اتهامات جدید را انکار کردند اما تکذیب، هیچ کمکی به بهبود وضعیت فولکس واگن نخواهد کرد. شاخص داکس امروز بخاطر انتشار رسوایی جدید تحت فشار قرار گرفت؛ بطوری که شاخص کل با پنجاه و پنج صدم درصد کاهش به ده هزار و هشتصد و نود واحد رسید که در مقایسه با روز گذشته به میزان پنجاه و نه ممیز هشتاد و شش درصد کاهش داشت.
----------------------
ارجاع نتیجه گفتگو آزمایش موشکی ایران به کمیته تحریم    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۸:۴۸ AM


رئیس دوره ای شورای امنیت تاکید کرد: نتیجه گفتگوی صورت گرفته در شورای امنیت مرتبط با آزمایش اخیر موشک بالستیکی توسط ایران به کمیته تحریم ارجاع شده است.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، نماینده انگلیس در سازمان ملل که ریاست دوره ای شورای امنیت در نوامبر (ماه جاری میلادی) را به عهده دارد بعد از ظهر سه شنبه در نشستی مطبوعاتی به تشریح برنامه کار شورا در این ماه پرداخت.

متیو رای کرفت در پاسخ به دو سوال درباره ایران با توجه به فعالیت های موشکی اخیر ایران، نقض قطعنامه های شورای امنیت از سوی ایران و اینکه آیا انگلیس یا دیگر اعضا شورای امنیت درخواست اعمال تحریم های بیشتر ضد ایران را مطرح کرده است، نیز گفت: پس از گفتگوهایی که ماه گذشته در این باره صورت گرفت نتیجه گفتگوها را به کمیته تحریم ارجاع دادیم و آنان نیز در ماه جاری موضوع را بررسی خواهند کرد.

درصورتیکه کمیته تحریم بخواهد این موضوع را ماه جاری در شورای امنیت مطرح کند، فرصت مناسب را برایش فراهم خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سئوال دوم مبنی بر اینکه ایران تهدید کرده است در صورت عدم همکاری عربستان سعودی میز مذاکرات را ترک خواهد کرد نیز افزود: امیدواریم همه بازیگران منطقه ای به ویژه ایران و عربستان در این گروه بندی بین المللی که در وین تشکیل شده نقش سازنده ای ایفا و هر دو این کشورها و دیگر کشورهای مرتبط به طور سازنده و موثر نه فقط درباره سوریه بلکه فراتر از آن نیز با یکدیگر همکاری کنند.

رئیس دوره ای شورای امنیت درباره برنامه کار شورا در این ماه گفت: هجدهم آبان، نهم نوامبر نشستی در سطح وزیران درباره سومالی به ریاست فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس برگزار و درباره قطعنامه ای مرتبط با سومالی رای گیری خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر دبیرکل سازمان ملل و نماینده ویژه وی در سومالی از وزیر خارجه سومالی و نماینده اتحادیه آفریقا نیز دعوت شده در آن نشست حضور یابند.

نماینده انگلیس و رئیس دوره ای شورای امنیت گفت: بیست و ششم آبان، هفدهم نوامبر نشست علنی دیگری درباره توسعه خواهیم داشت که وزیر توسعه ملی انگلیس ریاست آنرا به عهده خواهد داشت.

موضوع اصلی آن نشست امنیت، توسعه و دلائل ریشه ای بروز درگیری های مسلحانه خواهد بود و همچنین ارتباط بین جوامع صلح آمیز و امنیت بین المللی نیز بررسی می شود.

وی افزود: دبیرکل سازمان ملل، نماینده سوئد در سازمان ملل که ریاست کمیسیون ایجاد صلح را نیز به عهده دارد و همچنین شماری از نمایندگان جوامع مدنی در آن نشست حضور خواهند داشت.

رای کرفت با ذکر اینکه خاورمیانه از مباحث مهم شورای امنیت است و شورا همواره بر سوریه تمرکز دارد افزود: پس از برگزاری نشستی که جمعه گذشته درباره سوریه در وین برگزار شد زمینه ای برای برخی خوشبینی ها ایجاد شده است و توسط همان نشست روند در کنار هم قرار گرفتن هبران جامعه بین المللی، اعضای شورای امنیت و همه بازیگران منطقه ای آغاز شده است و امیدواریم این روند در ماه جاری میلادی همچنان ادامه یابد.

وی با ابراز امیدواری درباره ایجاد تمایل سیاسی واقعی برای پایان درگیری ها در سوریه افزود: استفان د میستورا فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در سوریه نیز حمایت های کامل خود را از تلاش های شورای امنیت در این باره  ابراز کرده است.

نماینده انگلیس در سازمان ملل و رئیس دوره ای شورای امنیت درباره درگیری های اخیر بین فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی نیز گفت: سازمان ملل و اردن تلاش دارند تشدید درگیری های فزاینده مرتبط با حرم شریف را مانع شوند ولی هنوز هم این سئوال مطرح است که چگونه می توان در مسیر روندی معنادار برای حل وضعیت قرار گرفت، البته شماری ابتکارها از سوی برخی اعضای شورای امنیت مطرح شده است.

وی از لیبی و یمن به عنوان دیگر موضوعات مهم در شورای امنیت یاد کرد و گفت: شورای امنیت از تلاش های فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در یمن درباره در کنار هم قرار دادن دو طرف درگیری به منظور مشورت سیاسی حمایت می کند و در ماه جاری میلادی نیز در این باره گفتگو خواهد شد.

رای کرفت تاکید کرد سعی بر آن است که در ماه میلادی کنونی مسائل به طور عمقی بررسی و بر اقدامات ضروری تمرکز شود.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا انگلیس همچنان بر موضع خود درباره خلع بشار اسد استوار است و آیا این مطلب هنوز هم برای انگلیس در اولویت قرار دارد، گفت: از سوی کشور متبوع خودم تاکید می کنم که اسد باید برود.

وقتی او برود بخشی از توافق ها صورت می گیرد، با رفتن اسد بخشی از روند سیاسی آغاز می شود البته هنوز توافق ها صورت نگرفته است زیرا وی نرفته و بین طرف ها فاصله وجود دارد.

همه ما به بررسی این مسئله مبادرت داریم که چگونه می توان اختلاف ها را ازمیان برداشت. فکر می کنم پیشرفت های مهمی در این زمینه در وین صورت گرفته است و پیشرفت های بیشتری نیز در هفته های آینده صورت خواهد گرفت، بخشی از مذاکرات درباره کنار گذاشتن اسد است.

رای کرفت گفت: فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در سوریه در ماه جاری گزارشی در شورای امنیت ارائه خواهد کرد. همچنین متن پیش نویس قطعنامه هایی از سوی انگلیس، فرانسه و اسپانیا درباره استفاده از بمب های بشکه ای در سوریه در اختیار برخی اعضای شورا گذارده شده است. پیش نویس قطعنامه به منظور اطمینان از عدم به کارگیری بمب های بشکه ای از سوی رژیم اسد تدوین شده است.

وی در بخش دیگری از سئوال ها درباره فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سئوال که فکر می کنید شورای امنیت با توجه به اینکه اختلافات بین فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی چندین دهه به طول انجامیده و نیوزیلند نیز متن پیش نویس قطعنامه ای در همین زمینه ارائه کرده است ، شورای امنیت چگونه اقدامی اتخاذ خواهد کرد، افزود: نخست باید یادآور شوم که هشتاد و هفت سال پیش آخرین قطعنامه در این باره تصویب شد و نمی توانم قطعا قول دهم که اقدام خاصی در ماه جاری صورت گیرد ولی می توانم قول دهم هر گونه راه ممکن از جمله متن ییشنهاد شده نیوزیلند بررسی خواهد شد.

رئیس دوره ای شورای امنیت گفت: متن پیش نویس قطعنامه های دیگری نیز از سوی برخی دیگر از اعضای شورای امنیت ارائه شده است و من از جانب کشور خودم تاکید دارم که از هر گونه قطعنامه ای که به ایجاد صلح در خاورمیانه منجر شود حمایت می کنم.

وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره درخواست محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر حفاظت از فلسطینی ها گفت: شورای امنیت اخیرا این درخواست را بررسی کرده است و توجه به آن ادامه خواهد داشت. ضرورت دارد توافق جمعی در شورای امنیت درباره اجرای چنین درخواستی حاصل شود. در عین حال متن پیش نویس بیانیه رئیس شورا در این زمینه ارائه و نامه ای نیز از سوی دبیرکل سازمان ملل دریافت شده است.

رای کرفت در پاسخ به سئوالی درباره داعش و اینکه این گروه تهدیدی بین المللی به شمار می آید ولی در برنامه ماه جاری شورا نشستی به آن اختصاص داده نشده است گفت: به گفتگو درباره داعش نشست خاصی اختصاص داده نشده است ولی قطعا جزو بحث ها درباره سوریه و عراق مطرح خواهد شد زیرا همه اعضای شورا درباره نگرانی از داعش اتفاق نظر دارند.

وی افزود: در زمان حاضر شصت کشور جزو ائتلاف مبارزه با داعش هستند، هر یک از این کشورها به نوعی حمایت های قابل توجهی ارائه می دهد، انگلیس اگر چه کمک های لجستیکی نمی کند ولی در اقدامات نظامی شرکت دارد و همچنان به این قبیل تلاش ها در سطح گسترده ادامه خواهد داد.

رئیس دوره ای شورای امنیت درباره یمن نیز گفت: ضرورت دارد مذاکرات سیاسی آغاز شده و همه طرف های درگیری بدون هیچگونه پیش شرطی در مذاکرات شرکت کنند.

وی افزود: با وجود آنکه همه طرف های درگیری باید بر اجرای قطعنامه های تصویب شده در شورای امنیت متعهد باشند ولی این نباید به عنوان پیش شرطی برای آغاز مذاکرات قرار داد.

رای کرفت درباره لبنان نیز گفت: خلاء سیاسی در لبنان یکی از موضوعات مهم مورد بحث در شورای امنیت است و معمولا حداقل ماهی یک بار در شورا به ویژه به هنگام بحث درباره موضوع فلسطینی ها مطرح می شود.
----------------------
افشای رابطه پنهانی ملک فهد در لندن    
۱۳۹۴\۰۸\۱۳ - ۵:۲۱ PM


شکایت زنی در لندن که خود را همسر پنهانی ملک فهد پادشاه اسبق عربستان معرفی کرد چند میلیون پوند غرامت روی دست خاندان آل سعود گذاشت.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  از لندن ، پیتر اسمیت قاضی دادگاه عالی لندن پس از شنیدن اظهارات و بررسی اسناد جنان حرب که خود را  همسر مخفی فهد بن عبدالعزیز، پادشاه اسبق عربستان، معرفی کرد ، به نفع او رای داد و  وارث ملک فهد را به پرداخت 23 میلیون دلار غرامت و انتقال سند دو دستگاه آپارتمان در لندن به نام وی محکوم کرد.

جنان حرب می گوید در سال 1968 ( 1347 ) زمانی که فهد وزیر کشور عربستان سعودی بود به طور مخفیانه با او که 19 سال بیشتر نداشت آشنا شد و ازدواج کرد.

حرب که فلسطینی الاصل است اما تابعیت انگلیسی دارد گفت: فهد قول داده بود تا پایان عمر به او کمک مالی کند.

وی افزود : در سال 2003 و دو سال پیش از مرگ فهد که به شدت بیمار بود، پسر او عبدالعزیز با او در هتلی در لندن دیدار کرد و به او اطمینان داد به وعده پدرش عمل می‌کند و 12 میلیون پوند و دو دستگاه آپارتمان لوکس در لندن به او خواهد بخشید اما هنگامی که خانواده فهد به قول هایی که دادند عمل نکردند او مجبور به شکایت شد.

به نوشته مطبوعات انگلیس ، از فرزند ملک فهد خواسته شد در دادگاه حاضر شود اما او امتناع کرد و فقط در نامه‌ای مکتوب ادعاهای حرب را تکذیب کرد.

جنان حرب که اکنون 67 ساله است می گوید: چون از یک خانواده مسیحی است، خانواده فهد با رابطه آن‌ها مخالف بودند.

فهد در سال 1982 (1361) پادشاه عربستان شد و در سال 2005 (1384) درگذشت.

__________________________


 اندیشه پروازگر است ، جایی فرودش آوریم ، که مهربانی و شادی خانه دارد . حکیم ارد بزرگ

اندیشه و انگاره ای که نتواند ، آینده ای زیبا را مژده دهد ، ناتوان و بیمار است . حکیم ارد بزرگ

ادب دارای ریشه است ، خانواده و فامیل ، نژاد و تبار ، سرزمین و زیستگاه ، همه و همه ، بر میزان ادب هر آدمی تاثیر گذارند .  حکیم ارد بزرگ

ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، وظیفه و بایستگی است .  حکیم ارد بزرگ

نگاه خردمندان به ریشه ها می رسد ، و دیگران به شاخه ها. حکیم ارد بزرگ

پدر فلسفه جدید ، پدر فلسفه نوین ایران ، بزرگترین فیلسوف معاصر ، جمله نوشته های بزرگ ، عکس سخنان بزرگان ، عکس جملات بزرگان ، عکس جملات حکیم ارد بزرگ ،  ارد بزرگ  , حکیم ارد بزرگ , اردبزرگ , حکیم اردبزرگ , ارود بزرگ , اورد بزرگ , مجتبی شرکا , مجتبی شرکاء , great orod , hakim orod bozorg , بزرگترین فیلسوف جهان , فیلسوف جهانی کشورمان حکیم ارد بزرگ ، کتابها و سخنان حکیم ارد بزرگ بزرگترین فیلسوف جهان و پدر فلسفه نوین ، Doubtless, now Great Orod is the greatest philosopher of world  ، فیلسوف ایرانی  , پدر فلسفه نوین , پدر فلسفه جدید , فیلسوف بزرگ ، حکیم ارد بزرگ , Great Orod is the greatest philosopher of world

 

 پرهای خون آلود برآزندگان ، نما و نوای آزادی آیندگان است . حکیم ارد بزرگ

پشتکار ، گوهر مردان و زنان فرهمند است . حکیم ارد بزرگ

انتخابات درست و سازنده ، نخستین داروی دردهای یک سرزمین است  . حکیم ارد بزرگ

جایگاه هنر و هنرمند ، بسیار ارزشمند است . حکیم ارد بزرگ

نقد کننده دانا ، نگاهی سیاه و یا سپید ندارد ، او توامان درستی و نادرستی هر کاری را می بیند و از هر دوی آنها سخن می گوید. حکیم ارد بزرگ


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد