هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان
هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان

امید بخشی برای وحدت ملی، وظیفه مهم رسانه ها

امید بخشی برای وحدت ملی، وظیفه مهم رسانه ها    
۱۳۹۴\۰۸\۱۷ - ۳:۰۹ PM


رئیس جمهوری در مراسم گشایش بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات: امید بخشی به مردم و جامعه برای حفظ انسجام و وحدت ملی، وظیفه مهم رسانه ها به ویژه در فضای پسابرجام است.

رسانه، مسیر و راه ورود به توسعه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در مراسم افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات گفت: فرصت بسیار مغتنمی برای همه ماست نمایشگاهی که به نام رسانه، مطبوعات، خبرگزاری، پایگاه‌های خبری و نشریات مختلف برگزار شده است.

آقای روحانی افزود: تردیدی نیست که برای ورود در عصر جدید و در دنیای جدید نیاز به توسعه داریم و باز تردیدی نیست که برای ورود به توسعه، مسیر و راه آن رسانه است.

رئیس جمهور گفت: البته برای هر کشور مهم‌تر از داشتن یک رسانه یا رسانه‌ها، نهاد رسانه است و رسانه‌ای که دارای سوابق بلند و جایگاه خاص خود باشد؛ گرچه در کشور ما از اولین مطبوعه، کاغذ اخبار یا وقایع اتفاقیه حدود 180 سال می گذرد اما از آن نشریات روزهای اولیه دیگر خبری نیست جز در آرشیو آن هم اگر مانده باشد.

وی افزود: اما در دنیا روزنامه‌هایی داریم که بیش از 200 سال سابقه دارند از جمله تایمز لندن دارای 230 سال و نیویورک تایمز دارای 119 سال عمراست.

آقای روحانی گفت: رسانه‌ای که دهه‌ها از عمرش بگذرد، بر حرفه‌ای بودن و پختگی آن افزوده شود، افکار عمومی را به خودش جذب کند و دارای سابقه 100 ساله و 200 ساله بیشتر باشد.


 نیاز به نظام مطبوعاتی شفاف و روشن


رئیس جمهور گفت: هر مامور امنیتی که نمی تواند معیاری برای مطبوعات و نشریات باشد و ما به نظام، قانون، مقررات و یکسانی همه در برابر قانون نیاز داریم.

آقای روحانی در ادامه سخنانش در مراسم افتتاح نمایشگاه مطبوعات افزود: بدترین جوانمرگی، جوانمرگی مطبوعات و رسانه است؛ رسانه ای هنوز متولد نشده و بال و پر نگشوده و خود را به خوبی معرفی نکرده است به دلایل واهی دچار تاخت و تاز دیگران قرار می گیرد.

رئیس جمهور گفت: من قبلا هم گفته ام که کلمه تعطیل و توقیف باید آخرین کلمات در یک رسانه باشد.

آقای روحانی افزود: ما همانطور که نیازمند به نهاد رسانه هستیم به نظام مطبوعات شفاف و روشن و با قوانین روشن نیاز داریم.

رئیس جمهور گفت: اگر قانون روشن باشد هر روز جمعی با به دست آوردن یک کلمه و یک جمله نمی توانند با آزادی مطبوعات بازی کنند.

آقای روحانی افزود: قانون و مقررات و تنبیه و تشویق باید روشن و شفاف باشد.

رئیس جمهور گفت: در همه جای دنیا، آخرین قانون جزا و شدیدترین آن اعدام است آن هم کشورهایی که مجازات اعدام دارند.

آقای روحانی افزود: نخستین مجازات اعدام نیست بلکه اولین مجازات جریمه و توقیف کوتاه‌مدت طرف در هر جرم و یا زندان کوتاه مدت است.

رئیس جمهور گفت: یک رسانه اگر به فرض تخلف کرده است باید نهاد رسانه بگوید که او متخلف است نه یک نهاد دیگر.

آقای روحانی افزود: ما وزارت ارشاد، هیئت نظارت و قوه قضاییه داریم و درخصوص مطبوعات جایگاه هایی می توانند قضاوت کنند و سخن بگویند و این جایگاه ها می توانند در مورد یک نشریه بگویند که آیا از خود و بیگانه سخن می گوید و یا به نفع کشور یا بیگانه حرف می زند.

رئیس جمهور گفت: افتخار قانون اساسی ما این است که همه افراد حتی رهبری معظم انقلاب در برابر قانون یکسانند و این افتخار قانون اساسی بلکه افتخار اسلام است.

آقای روحانی افزود: این افتخار اسلام است که کنار میز محاکمه قاضی، امام مسلمین و امیرالمومنین(ع) با یک اهل ذمه برابر است و کنار هم می نشینند و این افتخار قضای اسلامی است که همه در برابر قانون مساوی هستند.

رئیس جمهور گفت: مگر قابل تحمل است که در یک کشوری برخی رسانه ها برای همیشه از تنبیه، توقیف، تعطیل و تهدید برای همیشه مصون باشند و حاشیه امن امنیتی دائمی برای آنها مقرر شده باشد و نه تنها هرچه بخواهند بگویند بلکه گاهی هم به عنوان پلیس مخفی عمل کنند؟

آقای روحانی افزود: شما از برخی نشریات می فهمید که فردا چه کسی دستگیر می شود؛ فردا کجا تعطیل می شود و آبروی چه کسانی باید برود.

رئیس جمهور گفت: ما نشریات و رسانه ها را برای آگاهی مردم باید داشته باشیم.

 همه رسانه‌ها باید در برابر قانون یکسان باشند


رئیس جمهور تاکید کرد: همه مطبوعات و رسانه ها باید در برابر قانون یکسان باشند که اگر چنین باشد کشوری انقلابی و اسلامی هستیم و اگر نباشد یعنی علیه انقلابی اخلاقی و اسلامی حرکت می کنیم.

آقای روحانی در ادامه سخنانش در مراسم آغازین نمایشگاه مطبوعات گفت: عده ای مدعی انقلابی‌گری هستند اما انقلابی بودن یعنی چه؟  انقلابی بودن یعنی اخلاق، زیرا مردم انقلاب کردند تا اخلاق اسلامی در کشور حاکم و موازین اسلام معیار باشد.

رئیس جمهور افزود: مردم انقلاب کردند تا خون ، آبرو و اموال مردم محفوظ بماند ، انقلابی بودن یعنی دروغ نگفتن ، تهمت نزدن و چهره بزرگان نظام که در انقلاب ، دفاع مقدس و سازندگی کشور تلاش کرده اند ، محفوظ بماند.

روحانی گفت : انقلابی بودن یعنی به مردم امید دادن و اعتماد دادن. اینکه از پایگاه بخشی از حکومت به بخش دیگری از حکومت حمله کنیم انقلاب و انقلابی گری است؟

وی افزود : زمانی در برخی نشریه ها عبارت هماهنگی راهبردی را می دیدیم که اصلی بسیار مهم برای وحدت جامعه و حکمرانی سالم بود اما گاهی عکس این جمله را مشاهده می کنیم یعنی ناهماهنگی راهبردی و این بزرگ‌ترین خطری است که می تواند جامعه را تهدید کند .

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: دستگاه قضایی باید مأمن جامعه باشد هر چیزی اشکال داشته باشد اگر نمک سالم باشد می شود جلویش را گرفت اما وقتی نمک فاسد باشد کار بسیار دشوار می شود .

آقای روحانی گفت : دستگاه قضا پایگاه امن مردم است مردم آن روزی که از  همه اعم از دولت ، روزنامه ها ،  استاد دانشگاه و حتی عالم  مایوس شوند باب عدل و  در خانه قاضی است که هیچ وقت  و هیچ کس نباید از آن مایوس شود؛ زیرا قاضی  مامن جامعه است .


امروز، رسانه ها دوطرفه است


رییس جمهور گفت : قاضی، مامن جامعه است .

آقای روحانی در ادامه سخنان خود در مراسم افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات افزود: بسیار مهم است که در تمام دستگاههای کشور بویژه دستگاه قضا ، احساس امنیت ، عدالت و یکسانی داشته باشیم.

وی گفت: اگر عدالت یکسانی برقرار شود آنگاه بهتر میتوانیم از فکر و اندیشه برای آگاهی جامعه بهره برداری کنیم.

رییس جمهور افزود: امروز تقریبا رسانه یکطرفه به سمت پایان یافتن است و رسانه ها دوطرفه است و مردم نه در شبکه ها و سایتها حتی در کنار گیشه روزنامه فروشی ها با خریدن یا نخریدن اعلام نظر میکنند و رسانه های ما باید در این فضا مسئولیت سنگینی را بر دوش خود احساس کنند.

روحانی با بیان اینکه در شرایطی که امروز در آن قرار گرفته ایم امید داریم  گفت: القای امید در جامعه با تلاش مطبوعات ، رسانه ها ، رسانه ملی و همه سایتها و فضاهای مجازی و حقیقی است.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران در 26 ماه گذشته کار بزرگی انجام داده است اضافه کرد: اقتصاد جامعه ما از قبل انقلاب و بعد از آن بیماریهایی داشت که تحریم بر آن بیماریها  افزوده شد و در سالهای اخیر به صورت وسیع در آمد اما این بدین معنا نیست که اگر کسی بیماری قلبی خطرناکی داشته باشد و بتوانیم آن را درمان کنیم بگوییم پس چرا درد دست یا گردنش خوب نشده است.

رییس جمهور افزود: اقتصاد ما بیماریهای متعدد و مختلفی دارد و با برداشته شدن تحریم یکی از بیماریهای صعب العلاج و خطرناک برطرف می شود اما این به معنی این نیست که هیچ مشکل و بیماری دیگری وجود ندارد.

وی گفت: نخستین قدم بعد از تحریم در همه بخشها بویژه اقتصاد، ایجاد امید به آینده است.

رییس جمهور بزرگترین عمل ضد انقلابی را ایجاد ضعف در جامعه دانست و گفت: آن مطبوعه ، روزنامه و سایت به معنی واقعی کلمه ضدانقلاب است که اگر آن را بخوانیم چیزی از شما کم می کند.

وی افزود: در صفحه نخست این مطبوعات امید از شما گرفته میشود و در صفحه دوم اعتماد را از شما می گیرند اما رسانه ها و مطبوعات انقلابی واقعیتها را به خوبی  و درستی بیان می کنند.

روحانی گفت: اگر ملت کار بزرگی انجام داده است کار ملت را کوچک نکنیم چرا که برخی با پو ل ملت رسانه شان اداره می شود  اما همین رسانه ها که با پول بیت المال و حاکمیت اداره می شوند علیه افتخار حاکمیت و با پول دولت علیه دولت منتخب مردم کار می کنند.

رییس جمهور افزود: اگر کسی متقاضی روزنامه باشد و با پول شخصی آن را راه اندازی کند و متعرض دولت شود اشکالی ندارد اما با اجازه چه کسی برخی با پول مردم علیه راه مردم اقدام می کنند؟

وی گفت: این مساله نمی تواند برای جامعه قابل قبول باشد.

رییس جمهور گفت: افتخار ملی ما این بوده است که نمایندگان سرفراز ملت توانسته اند به خوبی از حقوق حقه خود دفاع کنند نه اینکه ماندن راکتور اراک حق ماست بلکه یک قدم بالاتر از آن را گفته ایم و باید این راکتور مدرنیزه هم شود.


سانتریفیوژهای بسیار مدرن‌تر به چرخش درمی‌آید


رئیس جمهور گفت: نه‌تنها از این پس سانتریفیوژهایمان می چرخد بلکه از این پس سانتریفیوژهای بسیار مدرن تر از آ‌ن نیز به چرخش در می آید .

آقای روحانی افزود: نه تنها گفتیم رآکتور اراک باید مدرنیزه شود بلکه گفتیم شمای 1+5 هم باید تکنولوژی خود را بیاورید و تکنولوژی جدید شما هم باید وارد این عرصه شود .

وی اضافه کرد: رآکتور اراک که تکمیل می شود با رآکتوری که دیروز در حال ساخت بود زمین تا آسمان فرق می کند، این یک رآکتور جدید و به‌مراتب مدرنیزه‌تر از رآکتوری است که ساخته می‌شد.

آقای روحانی تاکید کرد  : نه تنها این رآکتور در حال ساخت است بلکه با فناوری های نو هم در این زمینه آشنا می شویم .

رئیس جمهور افزود: نه اینکه حق ایران تثبیت شد که غنی سازی کند، کیک زرد را تبدیل به UF6 کند و آن را به غنای 3.5  ،  4.5  و  5  درصد برساند بلکه یک قدم دیگر نیز به پیش رفتیم و تجارت را در این زمینه  به دست آوردیم .

آقای روحانی خاطرنشان کرد : ما از هفته های آینده UF6  را می فروشیم و کیک زرد را تحویل می گیریم و این یعنی در بازار تجارت هسته ای وارد می شویم.

وی افزود : به محض اینکه این توافق اجرایی شود ، از همان روز اول گاز  UF6 برای اولین بار در سانتریفیوژ جدید  IR8 تزریق خواهد شد و  با این سانتریفیوژهای  IR8 غنی سازی در حد آزمایشگاهی انجام می شود .

آقای روحانی اظهار داشت ‌: نه تنها قطعنامه های شش گانه ظالمانه شورای امنیت سازمان ملل را لغو کردیم بلکه قطعنامه جدید حق غنی سازی ایران را نیز به رسمیت می شناسد.

وی افزود : این حق همه کشورها بوده اما برای هیچ کشور عضو غیردائم سازمان ملل متحد در یک قطعنامه شورای امنیت حق غنی سازی رسماً اعلام نشده است .

رئیس جمهور تاکید کرد : این کار عظیم و بزرگ و در کنار آن رفع تحریم های ظالمانه ، این یک افتخار است که از آن ملت بزرگ ایران است، حالا کسی ممکن است بگوید اگر در این قرارداد اولش این بود و یا وسطش و یا آخرش اینگونه بود بهتر است، اما باید گفت از این صحبت ها همیشه هست و هر متنی غیر از کلام خدا و معصوم قابل نقد است و شما می توانید انتقاد کنید .

روحانی  اظهار داشت : انتقاد حق همه، حق مطبوعات و حق همه رسانه هاست اما همانطور که در تابلوی این نمایشگاه آمده است نقد منصفانه و البته پاسخ هم باید به این نقد داده شود پاسخی مسئولانه و به طرقی صحیح هم باید داده شود .

وی افزود: همه ما باید نقادی کنیم و نقد به نفع همه ماست .

رئیس جمهورتاکید کرد : دولت باید نقد شود ، قوه قضاییه باید نقد شود  و مجلس نیز باید نقد شود و حتی  اسلام بالاتر از این می گوید امام مسلمین هم باید نقد شود.


 اتهام، تخریب، تهمت و دروغ؛ نه


رئیس جمهور با بیان اینکه اسلام می گوید امام مسلمین هم باید نقد شود تصریح کرد: از روی دلسوزی انتقاد کنیم نه اتهام، تخریب، تهمت و دروغ.

آقای روحانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات در ادامه سخنرانی خود با اشاره به نقد دلسوزانه افزود: بگوییم این کار خوب بود، اینجایش اشکال داشت و اینجایش اگر اینطور می شد بهتر بود.

رئیس جمهور گفت: بیاموزانیم و خودمان نیز بیاموزیم و کاری کنیم تا آینده بهتری در انتظار ما باشد.

آقای روحانی افزود: امروز امید در شرایط جدید سراسر کشور نسبت به دیروز تبلور بیشتری دارد و این امید، احساس امید و خود امید را شما می توانید به جامعه اضافه کنید و همچنین مسیر و راهی که در فضای جدید برای توسعه کشور باید استفاده و بهره‌وری کنیم نیز به جامعه اضافه کنید.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر امید نباشد سرمایه گذاری نخواهد شد، گفت: اگر امید نباشد اقتصاد مقاومتی نیز اجرا نخواهد شد و صادرات غیرنفتی نیز افزایش نمی یابد.

آقای روحانی افزود: همه شما می دانید که امسال سال بسیار سختی برای دولت بود.

رئیس جمهور با اشاره به اوضاع اقتصادی دنیا تصریح کرد: اوضاع نفت و قیمت آن را می دانید، برخی همسایگان ما که نفت آنها یک سوم ذخایر نفتی ماست درآمدشان 10 برابر ما بوده است.

آقای روحانی خاطرنشان کرد: آنها ده‌ها میلیارد از ذخایرشان را برای اداره امسال کشورشان استفاده کرده اند.


از رسانه‌هایی که از اخلاق فاصله بگیرند، نمی‌توانم قدردانی کنم


رئیس جمهور گفت : اگر کسی اخلاق را زیرپا بگذارد و از اخلاق حرفه ای مطبوعات فاصله بگیرد حتما نمی توانم از او تجلیل کنم ؛ حتما نمی توانم از کسی که بذر ناامیدی را میان مردم می پاشد تشکر کنم.

آقای روحانی در ادامه سخنانش در مراسم آغازین نمایشگاه مطبوعات افزود: اکنون تورم در برخی کشورهای صادرکننده نفت به حدود 300 درصد رسیده اما در کشور ما مسیر کاهش تورم حفظ شده و مسیر رونق البته با شتاب کمتر محفوظ مانده است.

وی اضافه کرد: اگر شرایط عادی می بود ، پارسال که رشد ما سه بود امسال باید بیشتر می شد اما 6 ماه نخست امسال رشد ما یک بود و تا پایان سال ممکن است رشد کشور 2 یا کمتر و یا بیشتر باشد.

رئیس جمهور گفت : در عین حال نگذاشتیم به رشد منفی برسیم و نگذاشتیم مسیر کاهش تورم ، مسیر عکس خود را طی کند .

وی افزود: در شرایطی که پارسال با خشکسالی عظیم مواجه بودیم ، دولت بیش از هشت میلیون تن گندم از کشاورزان خرید درحالی که در آغاز کار این دولت در سیلوها فقط برای یک هفته ذخیره داشتیم .

آقای روحانی اضافه کرد: ذخیره گندم کشور در زمستان امسال 6 و نیم میلیون تن بود و اکنون ذخایر گندم بسیار بالاست و با شرایطی که داریم امسال نیازی به خرید گندم نداریم. در بسیاری محصولات وضع ما همین گونه است.

وی گفت : آیا درست است که رسانه ها فقط از نقد آغاز کنند یا واقعیت را بگویند و بعد به نقد و پس از آن به راه حل برسند و در مجموع به مردم امید بدهند یا آنکه از آغاز تا پایان یاس  آفرین باشند؟

رئیس جمهور افزود: البته رسانه هایی که ناامیدی تزریق می کنند عددشان بسیار محدود است و آنها که به نفع مردم تلاش می کنند عددشان بسیار بالاست. من از همه آنها اعم از حامی و منتقد با هر لحنی که باشند قدردانی می کنم.

وی تاکید کرد: همه بیاییم در این شرایط به فکر کشور ، ملت ،‌ آینده و توسعه باشیم . شرایط کنونی شرایطی است که می تواند در زمینه های مختلف با سرعت قابل توجهی کشور را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کند.

آقای روحانی گفت : می بینید کمتر هفته‌ای است که کمپانی های مختلف و مراکز اقتصادی از آسیا ، اروپا و بخش هایی از امریکا به ایران سفر نکنند و به فکر قراردادها نباشند.

رئیس جمهور آینده کشور را به مراتب بهتر از امروز دانست و تاکید کرد : همه باید دست در دست هم دهیم و ایرانی بسازیم که در آن رونق اقتصادی را به معنی واقعی کلمه شاهد باشیم ایرانی که علم و فناوری هر روز در حال پیشرفت و رونق اقتصادی در حال قابل قبولی باشد .


خاصیت برجام، ایجاد امید و رونق است


رئیس جمهور گفت : تمام خاصیت برجام ایجاد فضای مناسب برای امید، فعالیت و رونق است.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در ادامه سخنان خود در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه  مطبوعات افزود : نباید در پسابرجام یاس را منتشر و مردم را  به آینده ناامید کنیم.

وی تصریح کرد : هر روز داستان سرایی نکنیم و مردم را نترسانیم ، امروز از فوق ، فردا از یسار و یمین حمله می کنند ، دست برداریم .

رئیس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه همیشه باید مراقب باشیم اظهار داشت : به چه دلیل مردم را بی جهت می ترسانید و تصویرهای سیاه را در جامعه ترسیم می کنید.

وی تاکید کرد ‌: بی تردید شرایط امروز ما بعد از 26 ماه بهتر از قبل است ، شرایط بین المللی و اجتماعی ما بهتر و وحدت و انسجام مردم ما بیشتر شده و امید مردم به مشارکت ، بیشتر است .

دکتر روحانی ادامه داد : در شرایطی قرار داریم که مردم بیش از گذشته آماده برای حرکت اقتصادی در جامعه هستند .

رئیس جمهور گفت‌: به طور طبیعی هر ملتی و هر کشوری رقبا و دشمنانی دارد و خودش را آماده می کند اما مداوم فضای جامعه را مسموم کردن برای این که نگذاریم از فضای پسابرجام استفاده کنیم ،درست نیست و  باید از این فضای به وجود آمده بهره برداری کنیم .

وی در ادامه به شرایط منطقه اشاره کرد و گفت :  شرایط منطقه را ببینید که تروریسم و اختلافات در منطقه چه کار می کند ؟

روحانی گفت : در عراقی که امروز به جان هم افتاده اند روزی با هم برادارنه زندگی می کردند ، درس بیاموزیم ، میان مردم شکاف نیاندازیم  ، اختلاف درست نکنیم ، به این و آن تهمت نزنیم ،  ما همه ایرانی هستیم ، به انقلاب و نظام و ایران علاقه داریم و همه ما ایران آباد را می خواهیم .

وی  اظهار داشت : در این شرایط باید کاری کنیم که انسجام ، وحدت ، دوستی و برادری ما بیشتر شود ، برادری با انتقاد منافات ندارد ، دوست و برادر باشیم و از همدیگر انتقاد کنیم این اشکال ندارد اما جامعه ما انقلابی بماند یعنی تهمت و دروغ نباشد.

رئیس جمهور تاکید کرد ‌:  به صرف  اتهام یک آقایی یا دستگاهی ، قبل از  دادگاه ، محاکمه ، محکومیت و مراحل مختلف دادگاه آبروی مردم را نبریم ، این خلاف اسلام ، قانون اساسی ، شرع و راه  صحیفه سجادیه است که امروز به نام صاحب صحیفه سجادیه است .

وی ادامه داد  : تلاش کنیم در جامعه ما امید را برای حرکت اقتصادی و سیاسی داشته باشیم .

رئیس جمهور در ادامه به انتخابات اسفند ماه اشاره کرد و گفت‌: اسفندماه انتخابات داریم همه را  امیدوار کنیم ، همه پای صندوق های آرا بیایند  و همه بتوانند  افراد مورد نظر خود شان را در لیست انتخاب شونده ها ببینند و همه بتوانند با روحیه در صف انتخاب کنند گان حضور پیدا کنند .

وی گفت‌ : هر قدر بتوانیم فضای امید را در زمینه اقتصاد ، سیاست و فرهنگ بیشتر کنیم می توانیم توسعه بیشتری را شامل حال این جامعه  کنیم .

روحانی در بخش پایانی سخنان خود به فعالیت دولت یازدهم در حوزه مطبوعات اشاره کرد و گفت‌: این دولت در زمینه مطبوعات قدم هایی برداشته است و انشاءالله قدم های دیگری را برخواهد داشت .

وی افزود : این دولت  یارانه ها را شفاف سازی کرده و برای گرفتن امتیاز یک نشریه  راه را بسیار بسیار کوتاه کرده است .

روحانی گفت :  در آینده باید یارانه ها به سمت توسعه چاپ  و ساماندهی توزیع به جای یارانه نقدی حرکت کند .

وی ادامه داد: باید کاری کنیم همه  در فضای رسانه  بتوانند حضور پرنشاط و شادابی داشته باشند ، از مطبوعات ما اعتدال و عقلانیت برآید  و نه خدای نکرده خشونت و افراط؛ تا بتوانیم مسیری را طی کنیم که رسالت ملی و مسئولیت ملی و انقلابی و دینی همه ماست .
---------------------------------------------
رونق مسکن از نیمه دوم سال آینده    
۱۳۹۴\۰۸\۱۷ - ۱۰:۳۳ AM


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه حباب قیمتی مسکن خالی شده است ، گفت : این کاهش قیمت در دهه‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حامد مظاهریان در گفتگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، با بیان اینکه قیمت فعلی مسکن با کم کردن تورم سال‌های اخیر از آن ، به نرخ سال 89 بازگشته است ، اظهار داشت: رکود مسکن به پایان رسیده است و آغاز دوران رونق را پیش‌ بینی می‌کنیم.


وی با اشاره به شروع قطعی رونق مسکن از نیمه دوم سال آینده گفت: ممکن است قیمت‌ مسکن از این هم پایین‌تر بیاید که البته این پیش‌بینی با ریسک همراه است.


معاون وزیر راه و شهرسازی افزود : مشکلی که انبوه‌سازان دارند و نمی‌توانند سود ساخت را کاهش دهند ، نرخ  سود بالای بانکی است که بانک‌ها در قبال تسهیلات ساخت مسکن از انبوه‌سازان می گیرند.


عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه انبوه‌سازان به همین علت فروش واحدهای آپارتمانی خود را متوقف کرده‌اند و منتظرند ببینند وضع آینده بازار مسکن چگونه خواهد شد، گفت: نرخ سود بانکی مشکل جدی است که بخش‌های مختلف اقتصاد را تحت تأثیر قرار داده است.


وی افزود: اگر انبوه‌سازان از دریافت سود مورد نظر خود چشم‌پوشی کنند ، متضرر می‌شوند و به همین علت است که سرمایه‌گذاری جدیدی در بخش ساخت مسکن صورت نمی‌گیرد و این سودِ کمِ ساخت و ساز نشانه‌های بدی را به سرمایه‌گذاران می‌دهد.


مظاهریان گفت: وقتی سود ساخت و ساز پایین و هزینه های ان از خرید مصالح گرفته تا دریافت پایان کار و مراحل اداریِ پایان عملیات ساخت و ساز ، همچنین سودی که بانک بابت بازپرداخت تسهیلات از انبوه‌ساز دریافت می‌کند ، بالاست ؛ سرمایه‌گذار این کار را با سپرده‌گذاری سرمایه خود در بانک مقایسه می‌کند و می‌بیند که بدون هیچ زحمتی می‌تواند سود بالایی از سپرده‌اش دریافت کند و همین موضوع به رکود مسکن انجامیده است.


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه مشکل بانک‌های تجاری برای پرداخت وام 60 میلیون تومانی مسکن ، کمبود نقدینگی است ، اظهار داشت: طرح کاهش سود سپرده بانک‌ها می‌تواند به افزایش نقدینگی کمک و پول خوبی را به بانک‌ها تزریق کند ، تا بانک‌ها با این نقدینگی بتوانند پرداخت وام‌های 60 میلیون تومانی مسکن را آغاز کنند.


مظاهریان درباره مشکلی که بانک‌های تجاری با سود 21 درصدی وام 60 میلیون تومانی مسکن دارند نیز گفت : چون این بانک‌ها تجاری هستند ، می‌خواهند در برابر مجمع عمومی‌شان خود را سود ده نشان دهند؛ اگر چه آنها با همین تسهیلات با سود 21 درصد هم سودده هستند ؛ اما وقتی می‌توانند کار سودآورتری انجام دهند (مثلا قرض بین بانکی با درصدهای بالا بدهند ) ، قطعا انگیزه پرداخت این وام کمتر خواهد بود.

____________________


کشورهای عربی جنوب ایران ، چه در هنگام جنگ و چه در هنگام صلح ، همواره با ایرانیان در حال جنگ و ستیز بوده اند. حکیم ارد بزرگ

اندیشه عوام ، توان فهم ابعاد بیکران گیتی را ندارد . حکیم ارد بزرگ

آب و هوا ، بر جهان بینی و پبوندهای مردمی اثرگذار است . حکیم ارد بزرگ

دیدن روشنفکران خودفروخته، چندش آورتر از دیدن زنان بدکاره است. حکیم ارد بزرگ

رَد راستی ، رَد خویشتن است. حکیم ارد بزرگ

رسواترین آدمها ، فریبکارانند. حکیم ارد بزرگ

 

ارد بزرگ  , حکیم ارد بزرگ , اردبزرگ , حکیم اردبزرگ , ارود بزرگ , اورد بزرگ , مجتبی شرکا , مجتبی شرکاء , great orod , hakim orod bozorg , بزرگترین فیلسوف جهان , فیلسوف ایرانی  , پدر فلسفه نوین , پدر فلسفه جدید , فیلسوف بزرگ

 

 

 

اینترنت ، مهمترین ابزار پیشرفت همه جانبه یک سرزمین است . حکیم ارد بزرگ

خارهای کوچک ، زخم به جان نمی زنند ، بلکه با آن می آمیزند ، برای مقابله با روزهای سخت تر. حکیم ارد بزرگ

دوستی با رنج ها و درد ها ، مانند دوستی با دشمن ستیزه جوست ، باید بر ناراستی ها تاخت ، که این تنها راه ماندگاریست . حکیم ارد بزرگ

رنج ، ما را نیرومندتر می سازد ، اما این هم دلیلی برای دویدن به سوی سختی ها و رنج ها نیست . حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه نوین)

روزهای سخت ، گامهای آینده ما را استوارتر و تندتر می کند . حکیم ارد بزرگ

غم ، سیاهچال توانایی هاست . حکیم ارد بزرگ

براستی دلدادگی نامیراست. حکیم ارد بزرگ

روزهای سخت گذشتند و رفتند ، امروز هنگامه دیگریست ، امید و شادمانی ، تو را فرا می خواند . حکیم ارد بزرگ

جهان را آغاز و انجامی نیست ، آنچه هست ، دگرگونی در گیتی است . ما دگرگونی در درون گیتی را زایش و مرگ می نامیم . ما بخشی از دگرگونی در گیتی هستیم ، دگرگونی که در نهان خود ، پویش و شکوفایی را پیگیری می کند . بروز آینده ما ، بسیار فربه تر از امروز خواهد بود ، ما در درون گیتی ، در حال پرتاب شدن هستیم ، پرتاب به سوی جایی و نمایی که هیچ چیز از آن نمی دانیم ، همان گونه که در کودکی از این جهان هیچ نمی دانستیم . میدان دید ما ، با همه فراخنایی خود ، می تواند همچون شبنمی کوچک باشد بر جهانی بسیار بزرگتر از آنچه ما امروز از گیتی در سر می پرورانیم ، پس ، گیتی بی آغاز و بی پایان است . حکیم ارد بزرگ

ارمغان کُرنش در برابر نادان ، سختی دو چندان است .  حکیم ارد بزرگ (برترین متفکر جهان)

آیا ما مهربان هستیم ؟! آنگاه که در هنگامه دیدار این و آن یا رهایی از رنج و سختی، جانداری را سر می بریم ؟! به جای این کارها، درخت بکاریم، نان ببخشاییم و براستی مهربان باشیم. حکیم ارد بزرگ

 

ارد بزرگ  , حکیم ارد بزرگ , اردبزرگ , حکیم اردبزرگ , ارود بزرگ , اورد بزرگ , مجتبی شرکا , مجتبی شرکاء , great orod , hakim orod bozorg , بزرگترین فیلسوف جهان , فیلسوف ایرانی  , پدر فلسفه نوین , پدر فلسفه جدید , فیلسوف بزرگ

 

 

 

با کسانی که دستشان به خون دیگران آغشته است ، نمی توان مهربان بود. آنها را باید به قانون سپرد، "ارد" مهربانی را ، همانند بسیاری موارد دیگر ، مطلق نمی داند. حکیم ارد بزرگ

رسیدن به یک زندگی زناشویی خوب ، با ارزش است و مهم نیست که خواستگار ، دختر باشد و یا پسر ... حکیم ارد بزرگ

زاد روز بستگان و دوستان خویش را از یاد نبرید ، دلشان را با درودی شاد و امیدوار سازید ، تا زندگی شان درازتر گردد .  حکیم ارد بزرگ

زندگی رنج و درد نیست ، هدیه ایی است برای شاد بودن . مادر گیتی جام زهر بر دهان کودک خویش نمی گذارد ، او می پروراند برای بهروزی و خوشبختی . حکیم ارد بزرگ

 



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد