هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان
هزار خبر

هزار خبر

اخبار و رویدادهای جالب ایران و جهان

برخورد با تبلیغات زودرس نامزدهای انتخابات

برخورد با تبلیغات زودرس نامزدهای انتخابات    
۱۳۹۴\۰۸\۱۸ - ۲:۴۰ PM


وزیر کشور درباره تبلیغات زودرس برخی از نامزدهای احتمالی مجلس گفت: تاکنون درباره تبلیغات رسمی نامزدهای انتخابات به ما گزارش نشده است و اگر چنین گزارشی صورت گیرد ابتدا تذکر می دهیم و در مرحله بعدی به عنوان تخلف ثبت می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رحمانی فضلی در حاشیه نشست مشترک استانداران و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور افزود: انتخابات هفتم اسفند برگزار و 28 آذر نیز ثبت نام از نامزدها آغاز می شود.


وی ادامه داد: برای تبلیغات قانونی نامزدها نیز زمان مشخصی تعیین شده که از چه ایامی  نامزدها ، احزاب ، گروه ها و تشکل های سیاسی می توانند تبلیغ رسمی داشته باشند و قبل از این موعد هرگونه تبلیغات رسمی صورت گیرد حتماً مخالفت می کنیم و به عنوان تخلف ثبت می شود.


وزیر کشور گفت: اکنون بسیاری از اقداماتی که صورت می گیرد در قالب تبلیغات انتخاباتی نیست.


رحمانی فضلی افزود: شاید در احزاب و گروه ها سخنرانی هایی صورت گیرد که آن را تبلیغات رسمی نمی دانیم و تاکنون نیز گزارشی درباره تبلیغات رسمی به ما داده نشده است.


آرامش و امنیت جامعه در آستانه انتخابات

وزیر کشور گفت: تلاش های ما باید این باشد که در آستانه انتخابات موضوعات مختلف، آرامش و امنیت جامعه را برهم نزند .


رحمانی فضلی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره دستگیری های اخیر پرسید، افزود: مقوله نفوذ و عوامل نفوذی همیشه و در همه کشورها، موضوع مهم امنیتی است و در هر کشوری بحث جاسوسی و بحث نفوذ در دستگاه های امنیتی و غیرامنیتی یک پدیده امنیتی به شمار می رود و برای مقابله با آن حفاظت و رصد می شود .


وی با بیان اینکه کشور ما دشمنان بسیاری دارد، ادامه داد: حتماً آنها قصد دارند که بر مراکز مهم تصمیم گیری ، امنیتی و سیاسی ما و حتی بر مراکز اقتصادی ما نفوذ داشته باشند و اقدامی برای دزدیدن اطلاعات یا تاثیرگذاری بر روندها ایجاد کنند.


رئیس شورای امنیت کشور افزود: البته از آنجایی که این کار پیچیده ای است ،یقیناً دستگاه های مرتبط و مسئول این موضوع باید نقش آفرینی کنند که در این خصوص قوه قضائیه ، وزارت اطلاعات ، سپاه ، نیروی انتظامی و واحدهای نظامی دیگر ما نقش دارند .


وزیر کشور در ادامه به برقراری امنیت کامل در کشور به نشانه شرایط واقعاً مطلوب و خوب کشور از نظر رصد، کنترل و اقدام در حوزه نفوذ اشاره کرد و گفت : طرح این موضوع از سوی مقام معظم رهبری حتماً برای بالا بردن حساسیت و بالابردن مراقبت هاست.

باید تلاش کنیم انتخابات را سیاسی نکنیم


وی افزود : باید تلاش کنیم موضوع را به عنوان یک مسئله سیاسی و برای تخریب و اتهام زدن به یکدیگر به کار نبریم.


رحمانی فضلی گفت : توقع و انتظار ما از همه این است که در این موضوع دقت کنیم تا خدای نکرده اینگونه نباشد که همه راه بیفتیم و انگشت اشاره به طرف یکدیگر بگیریم که این نفوذی است یا آن نفوذی است.


وی افزود: نفوذ تعریف دارد، جاسوسی تعریف دارد و متناسب با آن تعریف دستگاه های مسئول هستند و اقدام می کنند، اما همه مردم باید درباره این موضوع حساسیت و مراقبت های لازم را دشته باشند و ما نیز تلاش کنیم که از مجاری قانونی کار پیش برود.


وزیر کشور در ادامه به دستگیری های اخیر اشاره کرد و گفت : چون قوه قضاییه حکم دستگیری می دهد و نهاد ضابط عمل می کند ، از قوه قضائیه در این خصوص پرسیدم ، از معاون اول قوه و دادستان تهران نیز پرسیدم ؛ آنها گفتند که ما برخی اسناد و  مدارک  داریم که در حال بررسی هستیم و قرار شده این اسناد و مدارک را به بنده به عنوان رئیس شورای امنیت نشان دهند.


رحمانی فضلی با بیان اینکه تلاش ها باید این باشد که در آستانه انتخابات موضوعات مختلف، آرامش و امنیت جامعه را برهم نزند، گفت : اگر واقعاً قوه قضاییه و دستگاه های مرتبط اسناد و مدارک محکمه پسندی دارند که بر مبنای آن باید عمل کنند، حتماً بر مجاری قانونی عمل می شود.


وی افزود: در واقع تقاضای ما از مسئولان مربوط ، از گروه های سیاسی و از مردم این است که به هر حال آبروی و عزت مردم ما مهم است ، البته به همان میزان منافع ملی و امنیت ما نیز مهم است و باید تعادل میان این ها در اقدامات رعایت شود .


رحمانی فضلی ادامه داد : در واقع کسانی که در این حوزه ها بازداشت می شوند تا زمانی که مسائل و موضوعات آنها معلوم نیست و اسناد هنوز در محاکم مورد قضاوت واقع نشده اند به گونه ای مسائل طرح نشود که در بخش زیادی از جامعه نگرانی ایجاد شود.


وزیر کشور گفت : اگر موضوع خبرنگاران و یا نویسندگان هستند؛ طبیعی است که اگر ما فضا را مدیریت و یا به صورت مناسب و مطلوب این موضوع را ساماندهی نکنیم ، خیلی از خبرنگاران و نویسندگان امکان دارد دچار دغدغه و دل نگرانی شوند.


وی افزود : ما حتما به دنبال اجرای قانون هستیم اما آرامش و امنیت جامعه ما و حفظ آبروی مردم ما خیلی مهم است.
----------------------------------------
راه حل بحران سوریه، سیاسی است نه نظامی    
۱۳۹۴\۰۸\۱۸ - ۳:۰۹ PM


معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه بلژیک در نشست خبری با همتای ایرانی خود در تهران با اشاره به بحران سوریه تاکید کرد: این بحران باید با راه حل های سیاسی خاتمه پیدا کند و نه نظامی.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛دیدیه ریندرز به بحران آوارگان سوری هم اشاره کرد و گفت: بحران سوریه منجر به سیل زیادی از آوارگان به کشورهای اروپایی شده و از این بابت، مشکلاتی را فراهم کرده است.

وی افزود: کشورش اولین قربانی از جنگجویانی بود که از سوریه به بلژیک سفر کردند و دست به عملیات تروریستی زدند.

وزیر خارجه بلژیک در  ادامه از نقش جمهوری اسلامی ایران در حل منازعات و بحران های منطقه ای از جمله سوریه و عراق تشکر و قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند نقش موثری در حل این بحران ها داشته باشد و از حضورش در نشست وین برای پایان بحران سوریه قدردانی می کنیم.

وی در  ادامه به زمینه های همکاری های بروکسل - تهران اشاره کرد و افزود: بلژیک می تواند در زمینه های انرژی ، مالی ، اقتصاد ، پزشکی و پزشکی هسته ای تجارب خود را در اختیار ایران قرار دهد.

دیدیه در ادامه تصریح کرد: هم اکنون 20 شرکت تجاری در تهران در حال گفتگو و رایزنی با همتایان خود هستند.

وزیر خارجه بلژیک همچنین از امضا یادداشت تفاهم میان ایران و بلژیک درخصوص مشورت سیاسی و گفتگوهای سیاسی اشاره کرد.

 حضور نمایندگان 20 شرکت تجاری در ایران

وزیر خارجه بلژیک با اشاره به سفر نمایندگان 20 شرکت تجاری این کشور به تهران از گسترش روابط اقتصادی با کشورمان استقبال کرد.

 دیدیه ریندرز گفت: روابط دو کشور بسیار قدیمی است و از 125 سال پیش آغاز شده است.

وی افزود: ما علاوه بر بازگرداندن برخی آثار تاریخی ایران آماده ایم برخی اسناد آرشیو روابط میان دو کشور را در اختیار ایران بگذاریم همچنان که نخستین تلگرافی را که در سال 1890 از طرف سفیر ما به وزارت خارجه ایران عرضه شده بود ارائه کردیم.

ریندرس گفت: ما می توانیم در زمینه محیط زیست و اجتناب از پرداخت مالیات مضاعف به منظور تقویت روابط دو جانبه همکاری کنیم.

وزیر خارجه بلژیک همچنین از امضای یادداشت تفاهم با آقای ظریف برای مشورتها و گفتگوهای سیاسی در همه زمینه ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد دو کشور در همه زمینه ها اعم از موضوعاتی که توافق دارند یا  ندارند گفتگو کنند.

ریندرس افزود: حقوق بشر می تواند موضوع گفتگوهای میان ایران و بلژیک و اتحادیه اروپا باشد.

وی با قدردانی از استقبال و میهمان نوازی مقامات کشورمان از ایفای نقش ویژه آقای ظریف در توافق هسته ای در دو سال گذشته قدردانی کرد.

وزیر خارجه بلژیک افزود: سال آینده میلادی می توان از اجرای توافق و رفع تحریمها صحبت  و در زمینه های مختلف از نقش و مشارکت ایران برای حل و فصل مسائل استفاده کرد.

وی همچنین از حضور ایران در اجلاس وین برای حل و فصل مسائل سوریه و نیز از ایفای نقش کشورمان برای حل و فصل بحران در عراق و یمن قدردانی کرد.

وزیر خارجه بلژیک تروریسم را مهمترین چالش پیش رو دانست و افزود: ما در بروکسل نخستین کشوری هستیم که قربانی آوارگان و مهاجرانی هستیم که مناطق جنگی را به امید رسیدن به زندگی بهتر ترک کرده اند.

ریندرس تأکید کرد: ما باید برای بحرانهای ناشی از تروریسم در منطقه راه حل سیاسی بیابیم و اساساً راه حل نظامی برای این موضوع وجود ندارد.

وی با اشاره به توافق هسته ای در ماههای گذشته ابراز امیدواری کرد: از طریق گفتگو بتوان برای مشکلات دیگر راه حل یافت.

ریندرس همچنین با اشاره به زمینه های مختلف همکاری ایران و بلژیک افزود: به عنوان نمونه ما می توانیم همکاریهای فرهنگی خوبی به ویژه در عرصه های دانشگاهی داشته باشیم.

وی گفت: همچنین زمینه همکاریهای اقتصادی در عرصه های انرژی، مالی و پزشکی به ویژه پزشکی هسته ای وجود دارد که ما از تجارب بسیاری در این زمینه برخورداریم.

وزیر امور خارجه بلژیک ادامه گفتگوها در ماهها و سالهای آینده را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد شاهد سفر آقای ظریف به بروکسل باشد.

ریندرس همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره موضع صریح او در خصوص ادامه بمباران یمن گفت: همانطور که اخیراً اعلام کردم در برخی درگیریها فقط راه حل سیاسی قابل دسترس است.

وی افزود: درباره سوریه نیز خوشحالیم که این راه حل آغاز شده است و امیدواریم نشستهای دیگری به این منظور برگزار شود.

ریندرس تأکید کرد: درباره یمن نیز باید آتش بس برقرار و روند سیاسی ایجاد  و از همه بازیگران خواسته شود پشت میز مذاکره بیایند.

وزیر خارجه بلژیک گفت: هیچ راه حل نظامی برای این مسئله وجود ندارد و تنها راه عملی  گفتگو و مذاکره است.

جامعه بین الملل باید وظایف خود را در قبال تروریست ها انجام دهد

وزیر امورخارجه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه  اصرار داشته که جامعه بین الملل وظایف خود را در قبال تروریست ها انجام دهد.

دکتر ظریف در نشست مشترک خبری با وزیر خارجه بلژیک در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون این کشور درباره  موضوع سوریه گفت:  جمهوری اسلامی ایران همواره برای صلح و ثبات در سوریه تلاش کرده است.

 وزیر امورخارجه افزود : برخلاف تعدادی از کشورها که عقیده دارند راه حل نظامی در سوریه کارساز است ما اعتقاد داریم که تنها راه حل سوریه ، راه حل سیاسی است .

ظریف برخورد غیرقابل قبول و حمایت برخی کشورها از تروریست ها را یادآور شد و گفت: اعتقاد داریم دنیا باید با تروریسم برخورد کند و مردم سوریه باید آینده خود را به دست خود بسازند و تعیین کنند.

وی افزود: این دو امر ضرورت جهانی است و نباید اجازه دهیم تروریست ها به منابع مالی دست پیدا کنند.

ظریف گفت: باید مشخص شود چه کشورهایی از نظر مالی تروریست ها را مورد حمایت قرار می دهند و تروریست ها نفت را به چه کشورهایی می فروشند و کدام بانک های جهانی با آنان مراوده دارند؟

وزیرخارجه کشورمان تصریح کرد: برخی در منطقه و خارج از منطقه به این موضوع پی بردند که داعش یک خطر است ولی برخی معتقدند باید از این مهره استفاده کرد.

 سطح حضور ایران در اجلاس حاشیه ای با 1+5 مشخص نیست

وزیر امور خارجه گفت: به خاطر سفر رئیس جمهور مشخص نیست در چه سطحی در اجلاس حاشیه ای ایران و گروه 1+5 حضور داشته باشیم.

محمدجواد ظریف افزود: مذاکره در مورد سند رسمی بازسازی راکتور آب سنگین اراک تمام شده و این سند آماده امضاست.

وی تصریح کرد: در مورد نحوه امضا مذاکره داریم چون همه وزرا در اجلاس شرکت نمی کنند.

ظریف ادامه داد: اهمیت امضای این سند برای شروع اجرای اقدامات ایران در زمینه هسته ای همواره مورد تأکید بوده که این سند هر چه سریعتر امضاء شود.

وزیر امور خارجه کشورمان در مورد اجلاس آتی وین با محوریت سوریه نیز گفت: در این اجلاس دو موضوع مد نظر است : اول ، تعیین گروههای تروریستی یعنی اینکه کدام گروهها تروریستی هستند که البته از نظر ما مشخص است و  دوم، توافق در مورد ادامه کار.

وی افزود: باید به این دو اصل توجه کنیم چرا که مبارزه با تروریستها مهم است و این یک نقش بین المللی است و تعیین سرنوشت مردم سوریه باید به دست خود آنان باشد و باید در این زمینه تسهیل کننده باشیم نه تعیین کننده.

_________________________


چه نشانی از بد اندیش بجاست ؟ هیچ .  حکیم ارد بزرگ (استاد حکمت و فلسفه)

آدم بزرگ، زورگو نمی گردد، آدم کوچک است که پلید و دیو کردار می شود. حکیم ارد بزرگ

آدم کوچک ، بیش از حق خود می خواهد . حکیم ارد بزرگ (Great Orod)

آدم های کوچک ، باور خویش را بهترین اندیشه می دانند . حکیم ارد بزرگ

تنها نادان ، از مسخره نمودن دیگران ، شاد می شود. حکیم ارد بزرگ

جشن و بزم نوروز با تار و پود زمین آمیخته ، چرا که آغازگر دوباره ی بیداری ، دگرگونی و زایش است. حکیم ارد بزرگ (پدر فلسفه نوین)

جشن های بزرگ ، انگیزه افزایش باروری و پویایی می شوند. حکیم ارد بزرگ

جشن و بزم، دوستی و مهر را در بین مردم زیاد می کند. حکیم ارد بزرگ

چراغ جشن و بزم را ، همواره فروزان نگاه داریم. حکیم ارد بزرگ

پدر فلسفه جدید ، پدر فلسفه نوین ایران ، بزرگترین فیلسوف معاصر ، جمله نوشته های بزرگ ، عکس سخنان بزرگان ، عکس جملات بزرگان ، عکس جملات حکیم ارد بزرگ ،  ارد بزرگ  , حکیم ارد بزرگ , اردبزرگ , حکیم اردبزرگ , ارود بزرگ , اورد بزرگ , مجتبی شرکا , مجتبی شرکاء , great orod , hakim orod bozorg , بزرگترین فیلسوف جهان , فیلسوف جهانی کشورمان حکیم ارد بزرگ ، کتابها و سخنان حکیم ارد بزرگ بزرگترین فیلسوف جهان و پدر فلسفه نوین ، Doubtless, now Great Orod is the greatest philosopher of world  ، فیلسوف ایرانی  , پدر فلسفه نوین , پدر فلسفه جدید , فیلسوف بزرگ ، حکیم ارد بزرگ , Great Orod is the greatest philosopher of world

 

 
چه بسیار اشک هایی ، که نوید شادی اند و چه فراوان خنده هایی ، که لبالب از غم و اندوه. حکیم ارد بزرگ (فیلسوف ایرانی)

چه زیبایند ، آنانی که همیشه لبخندی بر لب دارند. حکیم ارد بزرگ (برترین فیلسوف جهان)

خراب کاشانه ای که با نابودی شادی دیگران ، بنا شده باشد. حکیم ارد بزرگ

دلم را از شادی ها پر کن، تا غرق مهر تو شوم. حکیم ارد بزرگ (فیلسوف ایرانی)

زندگی پیشکشی است ، برای شاد زیستن. حکیم ارد بزرگ

پاسخ سخنان دلسوزانه بزرگان و ریش سپیدان، گستاخی و اخم نیست. حکیم ارد بزرگ

پند و اندرز بسیار ، همچون دشنام آزار دهنده است.  حکیم ارد بزرگ

پند و اندرز نادرست، موجب نفرت همیشگی دیگران، از ما می شود .  حکیم ارد بزرگ (فیلسوف ایرانی)


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد